SIGNATURE TOUCH

Signature Touch este smartphone-ul  Vertu lansat în iunie 2014, care combină tehnologia de vârf cu materialele premium prelucrate manual, cum ar fi titanul de gradul 5 şi pielea finisată de mână.

Fiind un smartphone-ul Vertu de top, acesta încorporează ampla expertiză a companiei, alături de un sistem audio Dolby®Digital.

 

Plus, o cameră foto certificată de Hasselblad şi întreaga gamă de servicii personalizate oferite de Vertu: Concierge Dedicated, Vertu LIFE şi Vertu CERTAINTY.

Acest produs nu se mai regăseşte în portofoliul de produse Vertu. 

VEZI TOATE MODELELE DIN COLECTIE

SERVICII EXTRAORDINARE

Vertu LIFE

Vertu LIFE oferă utilizatorilor o selecție personalizată de privilegii exclusiviste și acces nelimitat la evenimente de elită, direct de pe telefonul personal. De asemenea, acesta mai include acces gratuit la cele mai renumite ”Private Members’ Clubs” din întreaga lume, acces la evenimente cu intrare posibilă doar pe bază de invitație și experiențe de shopping cu ”ușile închise”.

Vertu CERTAINTY

Vertu CERTAINTY protejează clienții, telefoanele lor Vertu și datele personale din telefon prin intermediul unei tehnologii superioare și a unor parteneri experți în domeniu. Acest serviciu include și comunicare criptată posibilă datorită parteneriatului cu Silent Circle, acces global la Wi-Fi prin iPass, securitate personală sau pentru corporații prin intermediul Protector Services Group și anti-virus Kaspersky.

Vertu Dedicated Concierge

Vertu Concierge este disponibil pentru toți utilizatorii colectiilor premium, oferind servicii dedicate la cel mai înalt nivel. Utilizatorilor li se pune la dispoziție un asistent personal disponibil la orice oră din noapte și zi. Oferind asistență în orice domeniu, Concierge-ul Dedicat Vertu a fost setat ca un sistem capabil să asimilize informații, să învețe și să se adapteze pentru fiecare persoană în parte; cu cât un utilizator folosește acest sistem mai des, cu atât mai repede acesta va răspunde perfect nevoilor sale.

SPECIFICATII TEHNICE

Specificatii fizice: Lungime: 145mm, Lățime: 69mm, Grosime: 10.65mm, Greutate: 192g

 

Sistem de operare: Android™ 4.4 (KitKat)

 

Aplicatii: Vertu LIFE.  Vertu CERTAINTY. Vertu Concierge

 

Caracteristici Hardware: Procesor Qualcomm® Snapdragon™ 2.3GHz Quad-core, Display de 4.7” 1080p, 473dpi, protejat de un cristal de safir, Cameră principală 13 MP cu autofocus și blitz cu LED dublu, Cameră frontală de 2.1MP compatibilă Skype™, Memorie internă 64GB, Stereo High-fidelity 11mm x 15mm cu difuzoare Dolby® Digital Plus, A-GPS + Compass, Gyro and accelerometer pentru orientare și jocuri, Compatibil Qi pentru încărcare fără firQi Compatible Wireless Charging.

 

Baterie: Internă 2275mAh Li-ion, Timp de vorbire: Până la 15 ore 30 min (WCDMA), Stand-by: Până la 380 ore

 

Conectivitate: Quadband GSM 850/900/1800/1900 MHz, WCDMA Bands I, II, IV, V, VIII, LTE Bands 1-5,7,8,17,20 & 25, DC-HSPA+ Release 8, Cat24, 42Mb/s Downlink, Cat6 5.76Mb/s Uplink, LTE FDD Cat4,150Mb/s Downlink, 50Mb/s Uplink, Dual-band WLAN 802.11 a,b,g,n,ac inc. WAPI for PRC, MicroAB USB system connector with USB On-The-Go support, 3.5mm audio socket, Bluetooth® v4.0 + LE, CSR aptX® suport, NFC including support for embedded and SIM based secure elements, WiFi hotspot (tethering & portable hotspot).