NEW SIGNATURE TOUCH

New Signature Touch este smartphone-ul ultraperformant de la Vertu care pune în balanţă tehnologia ultraperformantă, serviciile personalizate şi calitatea inegalabilă a materialelor, subliniată cu preponderenţă de cel mai vibrant display Vertu.

Această claritate a imaginii este completată perfect de o experienţă extraordinară a sunetului devenită realitate datorită sistemului de sunet ambiental virtual al celor de la Dolby® Digital Plus.

Plus, o cameră foto de 21MP, 128GB memorie şi întreaga gamă de servicii personalizate oferite de Vertu: Concierge DEDICATED, Vertu LIFE şi Vertu CERTAINTY.

VEZI TOATE MODELELE DIN COLECTIE

SERVICII EXTRAORDINARE

Vertu LIFE

Vertu LIFE oferă clienților săi o selecție personalizată de servicii exclusiviste și acces nerestricționat la evenimente de elită, accesibile direct de pe telefon. De la invitații de aderare la Cluburi Private din întreaga lume, acces la evenimente pe bază de invitație și la experiențe de cumpărături cu ușile închise, Vertu LIFE a fost conceput ca un sistem sofisticat capabil să culeagă informații despre preferințele utilizatorilor săi și să se adapteze acestora. Cu cât clienții noștri folosesc mai mult această aplicație cu atât capacitatea aplicației de a oferi informații personalizate utile crește. Aceasta este expresia supremă a tehnologiei personalizate.

Vertu CERTAINTY

Vertu CERTAINTY sporește siguranța clientului, a telefonului acestuia și a datelor prezente în aparat datorită tehnologiei de top dezvoltate intern și a partenerilor cu experiență în acest domeniu. Acest serviciu include comunicare criptată, apeluri vocale, mesaje și captări video comprimate, livrate în parteneriat cu Silent Circle. Adițional, serviciul de Vertu Lost Phone face posibilă localizarea, apelarea, blocarea sau chiar ștergerea datelor din telefon în orice moment, asigurând posesorul telefonului de incapacitatea folosirii aparatului în cazul în care acesta ajunge în maini străine. Aplicația Vertu Sync permite un transfer facil și sigur a datelor din telefon către sau dintr-un aparat care folosește sistem de operare IOS.

Vertu Dedicated Concierge

New Signature Touch reprezintă smartphone-ul de vârf al companiei și oferă acces la o gamă complexă de privilegii și servicii personalizate. Vertu Concierge este disponibil în varianta Dedicated pentru toți utilizatorii acestui telefon. La dispoziția fiecărui posesor de Vertu stă mereu un Manager de Lifestyle care poate fi contactat în orice moment al zilei pentru a veni în întampinarea tuturor solicitărilor acestora. De la aranjamentele necesare pentru călătorii, rezervări la cele mai prestigioase hoteluri și restaurante, până la acces la evenimente exclusiviste destinate unui număr restrâns de persoane, nimic nu este imposibil pentru concierge-ul Vertu. Acest serviciu vine la pachet cu fiecare Signature Touch achiziționat fiind disponibil pentru o perioadă de 18 luni din momentul înregistrării telefonului.

SPECIFICATII TEHNICE

Specificatii fizice: Lungime: 155mm, Lățime: 74mm, Grosime: 10.8mm, Greutate: 226g

 

Sistem de operare: Android™ 5.1 (Lollipop)

 

Aplicatii: Vertu LIFE.  Vertu CERTAINTY. Vertu CONCIERGE DEDICATED

 

Caracteristici Hardware: Procesor Qualcomm® Snapdragon™ 810 64bit Octo-core, Display de 5.2” 1080p, 428ppi, protejat de un ecran din cristal de safir, Cameră principală 21 MP cu autofocus și blitz cu LED dublu, Cameră frontală de 2.1MP compatibilă Skype™, Memorie internă 64GB, Micro SD de 64GB inclus, 4GB RAM, Stereo High-fidelity 13mm x 18mm cu difuzoare Dolby® Digital Plus, A-GPS + Compass, Gyro and accelerometer pentru orientare și jocuri, Compatibil Qi pentru încărcare fără fir Qi.

 

Baterie: Internă 3160mAh Li-ion, Timp de vorbire: Până la 21 ore, Stand-by: Până la 520 ore

 

Conectivitate: Benzi LTE FDD 1,2,3,4,5,7,8,13,17,20,25,28 si 29. Benzi LTE

TDD 38,39,40,41. Benzi WCDMA I, II, IV, V, VIII. Benzi TD -SCDMA 34, 39. QuadBand GSM 850/900/1900 Mhz. LTE-A FDD/TDD Release 10 Cat6,300Mb/s Downlink, 50Mb/s Uplink.