SIGNATURE S

Telefonul Signature, simbol al sofisticării desăvârşite, a fost special conceput pentru cei ce apreciază arta conversaţiei, fiind primul telefon creat şi lansat de Vertu.

Astăzi, după mai mult de o decadă de la lansarea acestuia, colecţia Signature rămâne încă un simbol pentru brand-ul britanic.

Asamblat manual din peste 300 de componente, Signature este probabil cel mai complex telefon produs vreodată.

Este disponibil în  mai mult de 25 de variante, variind de la cele din materiale de înaltă calitate, cum ar fi oţelul inoxidabil, până la cele din zirconiu.

VEZI TOATE MODELELE DIN COLECTIE

SERVICII EXTRAORDINARE

Vertu CITY BRIEF

Vertu City Brief este un raport informativ foarte precis care include informatii actualizate despre peste 200 de orase din intreaga lume. Lansat in Septembrie 2009, este unul dintre cele mai folosite servicii oferite de Vertu. Cu conţinut special conceput pentru clienţii Vertu de experti in domeniu, Vertu City Brief este disponbil pe telefoanele Vertu in engleza, franceza, germana, italiana, italiana, rusa, araba, japonzeza si chineza. Permanent actualizat, Vertu City Brief ofera utilizatorilor Vertu ocazia sa fie mereu informati despre ultimele evenimente din orasul lor sau de oriunde in lume. Integrat perfect cu Vertu Concierge, rezervarile la evenimentele dorite pot fi facute cu ajutorul Concriege-ului personal prin intermediul aplicatie Dedicated Concierge.

Vertu SELECT

Vertu Select pune la dispozitia utilizatorilor Vertu articole originale menite sa inspire si sa ofere informatii despre regiunile preferate sau pasiunile acestora. Scrise cu atentie de jurnalisti din intreaga lume, articolele se actualizeaza pe ecranul telefonului zilnic, dupa ce acesta a fost inregsitrat in baza de date Vertu. Fiecare articol este special conceput pentru Vertu, asigurandu-se in acest fel ca informatiile pe care clientii le primesc direct pe telefon sunt selectate cu grija.

Vertu DEDICATED CONCIERGE

Vertu Concierge este disponibil pentru toți utilizatorii colectiilor premium, oferind servicii dedicate la cel mai înalt nivel. Utilizatorilor li se pune la dispoziție un asistent personal disponibil la orice oră din noapte și zi. Oferind asistență în orice domeniu, Concierge-ul Dedicat Vertu a fost setat ca un sistem capabil să asimilize informații, să învețe și să se adapteze pentru fiecare persoană în parte; cu cât un utilizator folosește acest sistem mai des, cu atât mai repede acesta va răspunde perfect nevoilor sale.

SPECIFICATII TEHNICE

Specificatii fizice: Lungime: 130mm, Latime: 42mm, Grosime: 13mm, Greutate: de la 166g pana 238g

 

Sistem de operare: Symbian

 

Aplicatii: Aplicațiile Vertu, inclusiv Life, Certainty, Aplicaţii recomandate & Asistenţă tehnică de la distanţă

 

Caracteristici Hardware: Display QVGA de 2” de inalta rezolutie, protejat de un ecran din cristal de safir, Memorie interna de 4GB, Difuzor de inalta calitate de 11mm x 15mm, Durata de viata baterie: Vorbit: De la 5 ore si 30 minute (GSM), 3 ore (WCDMA), Stand-by: De la 300 ore

 

Aplicatii: Bluetooth v2.0 + EDR, Message, Contacte, Istoric Apeluri, Calendar, Alarm clock, Web browser, Galerie, Music player, Calculator, Voice recorder, Notes, Aplicatie Travel WorldMate®

 

Conectivitate: Quadband GSM 850/900/1800/1900 MHz
Benzi I & V WCDMA, WLAN 802.11b/g, Sistem conector Micro USB (cu suport OTG)