VERTU ASTER

Aster este smartphone-ul ultraperfomant lansat la sfârşitul anului 2014. Asamblat manual și finisat de artizani, folosind cele mai luxoase materiale, într-o paletă rafinată de culori, Aster poate fi personalizat cu o monogramă sau o gravură.

Frumusețea design-ului și simplitatea utilizării acestuia se îmbină cu o tehnologie de vârf, facilitând folosirea acestuia oriunde în lume.

Impresionantul telefon oferă un sistem de sunet Dolby® Digital Plus și o cameră foto certificată de Hasselblad, alături de un portofoliu de servicii, care cuprinde pachetele de Concierge Classic, Vertu LIFE și Vertu CERTAINTY.

Toate aceste trăsături se combină pentru a face din Aster un accesoriu indispensabil unui stil de viață rafinat.

VEZI TOATE MODELELE DIN COLECTIE

SERVICII EXTRAORDINARE

Vertu LIFE

Vertu LIFE oferă utilizatorilor o selecție personalizată de privilegii exclusiviste și acces nelimitat la evenimente de elită, direct de pe telefonul personal. De asemenea, acesta mai include acces gratuit la cele mai renumite ”Private Members’ Clubs” din întreaga lume, acces la evenimente cu intrare posibilă doar pe bază de invitație și experiențe de shopping cu ”ușile închise”.

Vertu CERTAINTY

Vertu CERTAINTY protejează clienții, telefoanele lor Vertu și datele personale din telefon prin intermediul unei tehnologii superioare și a unor parteneri experți în domeniu. Acest serviciu include și comunicare criptată posibilă datorită parteneriatului cu Silent Circle, acces global la Wi-Fi prin iPass, securitate personală sau pentru corporații prin intermediul Protector Services Group și anti-virus Kaspersky.

Vertu Classic Concierge

Concierge-ul Classic ofera asistenta 24 de ore din 24, recomandari si prioritate la rezervari. Acesta asigura rezolvarea fiecarei solicitari, de la gasirea cadoului perfect pana la acces la evenimente cu ``usile inchise``.

SPECIFICATII TEHNICE

Specificatii fizice: Lungime: 143.4 mm, Lăţime: 69 mm, Adâncime: 11.2 mm, Greutate: 193g

 

Sistem de operare: Android™ 5.1 (Lollipop)

 

Aplicatii: Aplicațiile Vertu, inclusiv Life, Certainty, Aplicaţii recomandate & Asistenţă tehnică de la distanţă

 

Caracteristici Hardware: Procesor Quad-core Snapdragon™ 801 de 2.3GHz de la Qualcomm®, display de înalt contrast de 473dpi de 4.7” 1080p, protejat de cristal de safir, cameră principală 13 MP cu autofocus și blitz cu LED dublu, cameră frontală de 2.1MP compatibilă Skype™, memorie internă 64GB, difuzoare Dolby® Digital Plus stereo de înaltă fidelitate de  11mm x 15mm, Compas A-GPS +,  Gyro şi accelerometru pentru orientare și jocuri, compatibil Qi pentru încărcare fără fir.

 

Baterie: Internă 2275mAh Li-ion, Timp de vorbire- Până la 15 ore 30 min (WCDMA), Stand-by – Până la 380 ore.

 

Conectivitate: Quadband GSM 850/900/1800/1900 MHz, WCDMA Bands I, II, IV, V, VIII, LTE Bands 1-5,7,8,17,20 & 25 2, DC-HSPA+ Release 8, Cat24, 42Mb/s Downlink, Cat6 5.76Mb/s Uplink, LTE FDD Cat4,150Mb/s Downlink, 50Mb/s Uplink  2, Dual-band WLAN 802.11 a,b,g,n,ac inc. WAPI for PRC, Sistem conector USB MicroAB cu suport USB On-The-Go , 3.5mm audio socket, Bluetooth® v4.0 + LE, Suport audio de înaltă calitate CSR aptX®, Suport NFC, WiFi hotspot.