Vertu Constellation

Constellation, cel mai recent model de smartphone ultraperfomant lansat de Vertu, combină moştenirea britanică a brand-ului cu design-ul modern, punând în balanţă tehnologia ultraperfomantă, calitatea excepţională a materialelor şi platforma de servicii dedicate Vertu.

Conceput cu preponderentă pentru nomadul global, Constellation include suport Dual SIM şi este adaptat pentru mai mult de 34 frecvente şi protocoale internaţionale.

Display-ul HD WQHD AMOLED de 5.5″, încorporează peste 3.6 millioane de pixeli, oferind culori si claritate extraordinare, fiind protejat de cristal din safir generaţia a 6-a.

Noul Constellation a fost dotat cu o cameră de 12 MP cu un focus de excepţie pentru a captura cele mai clare imagini şi a oferi cea mai bună experienţă în folosirea acestuia pentru canalele de Social Media.

Serviciile cu care noul telefon Vertu vine la pachet sunt: Vertu Concierge şi Vertu Life, alături de: Vertu Support, Vertu Setup, Vertu Sync şi Vertu Security Centre.

Calitatea sunetului este fără cusur fiind asigurată de un sistem Dolby Digital Plus.

Sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow preinstalat pe telefon, procesorul Snapdragon 820 multi-core, cei 4 GB de RAM încorporaţi, memoria internă de 128 GB şi bateria internă de 3220 mAh Li-ion, promit o viteză şi o experienţă fără egal pentru utilizator.