Descoperă un nou stil de viaţă cu Vertu

Vertu are ca obiectiv livrarea experienței celui mai bun telefon mobil din întreaga lume, combinând măiestria artizanatului cu materialele fără cusur, tehnologia inovativă și serviciile unice. Astăzi, Vertu este liderul pieței al cărei pionier a fost în urmă cu mai mult de o decadă.

Telefoanele Vertu sunt asamblate manual în Anglia, în producția acestora fiind folosite doar cele mai rafinate materiale din lume, fiecare aparat în parte fiind realizat de un singur artizan, al cărui semnătură este gravată în interiorul compartimentului plăcuţei din spate.  

Fiecare telefon Vertu oferă acces la o gamă complexă de privilegii și servicii personalizate.

Vertu Concierge este disponibil în varianta Clasic şi Dedicated pentru toți utilizatorii brand-ului. La dispoziția fiecărui posesor Vertu stă mereu un Manager de Lifestyle care poate fi contactat în orice moment al zilei pentru a veni în întampinarea tuturor solicitărilor acestuia. De la aranjamentele necesare pentru călătorii, rezervări la cele mai prestigioase hoteluri și restaurante, organizarea zilei de naştere sau a nunţii într-un colţ exotic al lumii, întâlnirea actorului sau cântăreţului iubit, până la acces la evenimente exclusiviste destinate unui număr restrâns de persoane, nimic nu este imposibil pentru concierge-ul Vertu. Acest serviciu vine la pachet cu fiecare telefon Vertu achiziționat pentru a completa stilul de viaţă al utilizatorului său.

 Vertu LIFE oferă clienților o selecție personalizată de servicii exclusiviste și acces nerestricționat la evenimente de elită, accesibile direct de pe telefon. De la invitații de aderare la Cluburi Private din întreaga lume, acces la evenimente pe bază de invitație și la experiențe de cumpărături cu ușile închise, Vertu LIFE a fost conceput  ca un sistem sofisticat capabil să culeagă informații despre preferințele utilizatorilor săi și să se adapteze acestora. Cu cât clienții noștri folosesc mai mult această aplicație cu atât capacitatea aplicației de a oferi informații personalizate utile crește. Aceasta este expresia supremă a tehnologiei personalizate.

Vertu CERTAINTY sporește siguranța clientului, a telefonului acestuia și a datelor prezente în aparat datorită tehnologiei de top dezvoltate intern și a partenerilor cu experiență în acest domeniu. Acest serviciu include comunicare criptată, apeluri vocale, mesaje și captări video comprimate, livrate în parteneriat cu Silent Circle.

Adițional, serviciul de Vertu Lost Phone face posibilă localizarea, apelarea, blocarea sau chiar ștergerea  datelor din telefon în orice moment, asigurând posesorul telefonului de incapacitatea folosirii aparatului în cazul în care acesta ajunge în maini străine.

Aplicația Vertu Sync permite un transfer facil și sigur a datelor din telefon către sau dintr-un aparat care folosește sistem de operare IOS.

Telefoanele Vertu se găsesc în peste 500 de magazine, dintre care 70 sunt de tip Boutique, în 66 de țări.

În România reprezentanţa Vertu este situată în Bucureşti, str. Puţul lui Zamfir, nr. 37.