CONSTELLATION V

Constellation V este un smartphone lansat în octombrie 2013, care combină întreaga experienţă acumulată de Vertu în folosirea materialelor premium, măiestria artizanatului, tehnologia de top şi servicii exclusiviste.

Forma simplistă şi contemporană a acestui model a fost concepută pentru a se potrivi în mod egal tuturor utilizatorilor săi, indiferent de sex.

Constellation este îmbrăcat într-o piele de vițel de cea mai bună calitate. Vertu a ales cu atenție cele mai fine piei de vițel disponibile în regiunea munţilor Alpi, colaborând cu o tăbăcărie renumită pentru experiența de peste 150 de ani în domeniu. Constellation este disponibil în cinci culori radiante – Cappuccino, Negru, Orange, Mocha și Fuchsia – pentru fiecare aparat în parte folosindu-se o singură bucată de piele.

Aceasta colecţie nu se mai regăseşte în portofoliul de produse Vertu.

VEZI TOATE MODELELE DIN COLECTIE

SERVICII EXTRAORDINARE

Vertu LIFE

Vertu LIFE oferă utilizatorilor o selecție personalizată de privilegii exclusiviste și acces nelimitat la evenimente de elită, direct de pe telefonul personal. De asemenea, acesta mai include acces gratuit la cele mai renumite ”Private Members’ Clubs” din întreaga lume, acces la evenimente cu intrare posibilă doar pe bază de invitație și experiențe de shopping cu ”ușile închise”.

Vertu CERTAINTY

Vertu CERTAINTY protejează clienții, telefoanele lor Vertu și datele personale din telefon prin intermediul unei tehnologii superioare și a unor parteneri experți în domeniu. Acest serviciu include și comunicare criptată posibilă datorită parteneriatului cu Silent Circle, acces global la Wi-Fi prin iPass, securitate personală sau pentru corporații prin intermediul Protector Services Group și anti-virus Kaspersky.

SPECIFICATII TEHNICE

Specificatii fizice: Lungime: 142.2mm, Lăţime: 70.4mm, Adâncime: 11.2mm, Greutate: 179g

 

Sistem de operare: Android, 4.2.2 (Jelly Bean)

 

Aplicatii: Vertu LIFE, Vertu CERTAINTY

 

Caracteristici Hardware: Procesor Qualcomm® Snapdragon™ Dual-core 1.7GHz, Display HD de 4.3” cu o rezoluţie de 720p din cristal de safir, Cameră principal 13 MP cu AF şi blitz cu LED dublu, Cameră frontală de 1.3MP compatibilă Skype™, Memorie internă de 32GB, Speaker performant de 11mm x 15mm, A-GPS + Compass, Gyro şi accelerometer pentru orientare şi jocuri

 

Baterie: Internă 1800mAh Li-ion, Timp de vorbire: Până la 14 ore şi 30 minute (WCDMA), Stand-by: Până la 405 ore

 

Conectivitate: Quadband GSM 850/900/1800/1900 MHz, WCDMA Bands I, II, IV, V, VIII, HSPA+, Cat24, 42Mb/s Downlink, Cat6 5.76Mb/s Uplink, WLAN 802.11 a,b,g, n, inc. WAPI for PRC, Micro USB, 3.5mm audio socket, Bluetooth® v4.0 + LE, CSR aptX® support, NFC, Wi-Fi hotspot (tethering & portable hotspot)